Universal fjernbetjening

Én for alle, alle for én

Der er heldigvis råd for os klodsede mennesker. Som når vi taber mobilen i toilettet eller træder på fjernbetjeningen. Umiddelbart er første eksempel jo klart det værste, for man tænker: “en ødelagt fjernbetjening? så køber jeg da bare en ny”. Desværre er det ikke bare sådan, da en original ikke ligefrem ligger i den billige ende. Gudskelov findes der råd for den slags – rådet hedder en universal fjernbetjening  Ærlig talt tænkte jeg lidt, at det var et smart fænomen fra 1980’erne, som sikkert dårligt fungerede i praksis, men jeg blev overrasket. For det første fordi prisen på sådan en fjernbetjening er meget billigere end originalerne, for det andet fordi opkoblingen med mit LG tv foregik smertefrit. Æstetisk er det ikke den bedste løsning, men ærlig talt er den prioritet langt nede på listen. Jeg har en fjernbetjening, der virker, og som alligevel er placeret et stykke for TVet, hvorfor man ikke ser de små variationer i farvenuancerne. Til gengæld er jeg fri for at rejse mig, når jeg vil se et andet program, justere lydstyrken eller skynde mig at slukke for noget reality.

 

Universal fjernbetjening giver liv til gamle favoritter

Klodsede mennesker oplever tilsyneladende også held i uheld. For ved at placere foden en anelse for hårdt på den gamle remote, fandt jeg en ny 2-i-1, som gjorde, at jeg ny også får brugt min gamle forstærker en hel del mere! Ikke nok med at fjernbetjening nemt blev parret med mit LG tv, så havde jeg stor succes med at få den indstillet til den noget ældre Sharp forstærker jeg råder over.

Det er faktisk lige før jeg ærgrer mig over, at jeg ikke købte en 4-i-1 model og lagde dvd-remoten i en skuffe. Så havde der været fælles samling ét sted.

Hvis du mangler en universal remote, kan du finde en her.

Ingen kommentarer

Skriv et svar